Begeleiding

De analyse van talenten en waarden vormt een belangrijk aspect van mijn dienstverlening. Deze analyse heb ik sinds 2006 voor honderden mensen uitgevoerd, ik ben er zeer bedreven in en ik houd van de scherpte, de dynamiek en de inzichten die een talentscan mensen brengt.

Vaak merk ik dat met zo’n analyse een wereld voor mensen open gaat, maar dat er toch ook nog behoefte is aan verdere begeleiding. Eigenlijk is het een beginpunt van een reis naar je zelf.

Voor mensen die na de talentscan willen doorpakken, bied ik de volgende diensten aan:

Ontketen jezelf traject

Wat is dat?

In een traject van vijf sessies begeleid ik je bij je reis naar je eigen essentie. Een vijftal essentiële elementen passeren de revue: wat heb jij echt nodig in je leven, wat vind je echt belangrijk, uit welk (familie)systeem kom je en hoe helpt of belemmert dat je in je proces, welk verhaal vertel je over jezelf en hoe neem je 100 % verantwoordelijkheid voor datgene wat jij in de wereld wil zetten.

Je maakt onbewuste patronen bewust, gaat inzien door welke bril je kijkt en wat daar het effect van is en leert los te komen van verhalen die niet helpend zijn. Aan het eind van dit intensieve traject weet je hoe je alle elementen met elkaar kan verbinden en in praktische zin kan manifesteren in je leven.

Inspiratieabonnementen

Wat zijn dat?

Inspiratieabonnementen kan je inzetten voor inspiratie, sparring en overleg voor diverse vraagstukken wanneer jij dat nodig hebt. Ik ben je energieke sparringpartner, die je uitdaagt om steeds vanuit een andere invalshoek naar je vraagstuk te kijken.

Naast ‘live’ gesprekken bieden deze maatwerk­abonnementen ruimte aan e-mailcontact, telefonisch overleg of Skype sessies.

Er zijn diverse abonnementsvormen. Je moet hierbij denken aan een soort ‘strippenkaart’ die je kunt inzetten voor allerlei vormen van sparring. Jij kiest het aantal uren en wanneer en hoe je deze uren wil inzetten in jouw ontwikkeling en bent daarmee als vanzelf regisseur van je eigen groei.

Het powertraject

Wat is dit?

Als je eenmaal weet waar je talenten liggen, heb je een krachtige tool in handen om meer regie te nemen over je eigen leven.

Maar je bent niet alleen maar een individu. Je bent bijvoorbeeld ook deel van het familiesysteem waarin je bent geboren en het organisatiesysteem waarin je werkt. In deze systemen zijn allerlei onbewuste krachten werkzaam. Die je een steuntje in de rug kunnen geven bij de stappen die je wilt nemen. Maar die je ook kunnen belemmeren omdat je iets draagt wat niet van jou is, of omdat je niet je eigen plek inneemt of kunt innemen. Ook al heb je nog zoveel talenten.

Als je echt megastappen wilt maken moet je naar mijn mening zowel naar het individuele als het systemische stuk van je leven kijken. Het powertraject is vanuit die intentie vormgegeven en bestaat uit twee stevige krachtsessies:

  1. De  talentscan met een inzichtgevende analyse van jouw individuele talenten
  2. Een individuele opstelling (2 uur). Daarin krijg je op beeldende wijze zicht op de krachten in het systeem/ de systemen waar je deel van uitmaakt en hoe je deze krachten kan gebruiken in je eigen ontwikkelproces